A fatüzelésű bojler

Fatüzelésű bojlerünk háztartási melegvízigény kielégítésére szolgáló álló készülék, mely a melegvíz ellátást fatüzeléssel valósítja meg. Az égési gázok a tartályszerkezetbe épített csövön keresztül távoznak, miközben a bojler vizét melegítik. Használata egyszerű és kényelmes. Könnyen beköthető, kis helyigényű. A készülék több vízelvételi hely ellátására alkalmas.

Fűtőkészülék:

A tűztér normál szénacélból készül hegesztett kivitelben, festéssel. A tüzelőajtót és a hamuteret közös ajtó takarja el. Az ajtón található huzatszabályozóval állíthatjuk be a huzatot.

A készülékben lévő víz felfűtését a kályha végzi, melyet kizárólag fa- és papíralapú tüzelőanyag égetésével érünk el. Vízmelegítő henger:

A vízmelegítő henger a használati melegvíz előállítására alkalmas melyet közvetlenül melegítünk a kályhában rakott tűzzel és az eltávozó füstgázzal. A tartály kétféle kivitelben kerül gyártásra: rozsdamentes (emberi használatra meleg víz előállításra), illetve normál szénacélból készült kivitelben (emberi fogyasztásra nem alkalmas meleg víz előállítására). A vízmelegítő hengeren 5 db 1” karmantyú szolgál a különböző szerelvények csatlakoztatására.

Típusok

Fatüzelésű bojler
Back To Top